Комп'ютерні системи та мережі

Неділя, 13.07.2025, 10:15
Вітаю Вас Гість | RSS
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Датчик затоплення – чи варто купувати?
garrymccallum115Дата: Четвер, 27.03.2025, 08:55 | Повідомлення # 1
Lamer
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. У мене новий ремонт у квартирі, нові комунікації, але сусіди, всі як один, стверджують, що потрібно додатково поставити датчик затоплення. Підкажіть, хто собі ставив, чи потрібний він насправді?

debbieadriana1Дата: Четвер, 27.03.2025, 09:00 | Повідомлення # 2
Lamer
Друже, я теж сумнівалась, поки не встановила датчик затоплення https://bezpeka.club/flood-sensors/ від bezpeka.club! І знаєш що? Це реально працює! Одного разу сенсори спіймали протікання від нового бойлера, будівельник погано закрутив шланг подачі води – і я миттєво отримала повідомлення на телефон. Жодних калюж, жодного зіпсованого ремонту! А ще установка – елементарна. Тепер я спокійна за свою квартиру. Раджу і тобі не чекати аварії, а подбати про безпеку вже зараз!

Повідомлення відредагував debbieadriana1 - Четвер, 27.03.2025, 09:01

losa08444Дата: Середа, 30.04.2025, 11:38 | Повідомлення # 3
Lamer
Як раз потрібно подивитись)

adamseoadam1Дата: Субота, 28.06.2025, 13:58 | Повідомлення # 4
Lamer
Привіт! Щодо вашого питання, я також встановила датчик затоплення після ремонту в квартирі, і це було одним з найкращих рішень. Але якщо ви хочете трохи відпочити від таких технічних питань, раджу заглянути на наш сайт про подорожі https://culturalgeographies.org.ua. Там ви знайдете цікаві маршрути для відпочинку після ремонту або просто для змін в повсякденному житті. Завжди приємно знайти нові місця для подорожей і відпочити від турбот!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ostolosh © 2025