| mariiashevchenko09 | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 09:10 | Повідомлення # 1 |
 Lamer
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом роботи з кейтеринговою компанією Servizio у м. Івано-Франківськ. Я замовляла у них кейтеринг для невеликого сімейного свята, і залишилася в повному захваті. Мої враження:
- Інтерфейс сайту дуже зручний – швидко обрала потрібні страви та оформила замовлення.
- Різноманітність меню – від класичних закусок до авторських десертів. Було цікаво спробувати нові страви, яких раніше не бачила у місті.
- Свіжість та смак – кожна страва приємно здивувала, виглядала красиво, а смак був просто супер.
- Обслуговування – команда уважна до деталей, швидко реагувала на всі побажання та підказувала оптимальні варіанти меню.
- Доставка та презентація – все приїхало вчасно, красиво упаковане, що одразу створило святковий настрій.
Ще хочу відзначити, що Servizio підійде як для сімейних свят, так і для корпоративних подій. Їхні страви ідеально підкреслюють будь-яку атмосферу заходу. Якщо шукаєте надійного кейтеринга у Івано-Франківську, обов'язково заходьте на https://servizio.com.ua/ там можна детально ознайомитися з меню та варіантами послуг.
|
| |
|
|