Комп'ютерні системи та мережі

Четвер, 19.02.2026, 11:13
Вітаю Вас Гість | RSS
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Доставка готової їжі в Івано-Франківську
mariiashevchenko09Дата: Понеділок, 16.02.2026, 18:41 | Повідомлення # 1
Lamer
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт
Подруга порадила спробувати доставку здорового харчування Smakovski. Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/ і одразу звернула увагу, що це проєкт команди Servizio – вони давно працюють в Івано-Франківську з кейтерингом, тому сумнівів не було.

Взяла пробний раціон на 1 день – і закохалася! На сніданок були кукурудзяні сирники з куркою та грибами – ніжні, смачні, незвичні. На обід локшина удон з мітболами – дуже ситно і цікаво. А на вечерю сирна запіканка з тістом філо та вишневим соусом – це був просто кайф!
Замовила одразу на 5 днів, бо зрозуміла, що це моє. Тепер у мене завжди є сніданок, обід і вечеря. Нічого не треба готувати, тільки розігріти. І страви такі різноманітні, що не набридає. Я навіть відкрила для себе нові смаки, які сама б ніколи не приготувала.

Ціни дуже приємні: 259 грн/день при замовленні на 5 днів – це значно дешевше, ніж їсти в кафе. А головне – я знаю, що їжа збалансована і корисна.
Доставка завжди вчасно, пакування гарне, усе підписано. І на сайті є зручний калькулятор калорій, можна розрахувати свій ідеальний раціон.
Smakovski – тепер мій фаворит! Рекомендую всім дівчатам, які хочуть їсти смачно, корисно і не витрачати час на готування!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ostolosh © 2026