Комп'ютерні системи та мережі

Вівторок, 21.05.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість | RSS
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Дошка оголошень » Послуги » Ремонт ванної кімнати Ужгород. Ремонт санвузлів
Ремонт ванної кімнати Ужгород. Ремонт санвузлів
ДилижансДата: Середа, 29.01.2014, 17:51 | Повідомлення # 1
Lamer
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Ремонт ванної кімнати Ужгород . Ремонт Ванна кімната в Ужгороді під ключ. Укладання кахлю , установка , підключення сантехніки у ванній кімнаті Ужгорода , демонтаж стін і багато іншого.

Ванна кімната ( або туалетна кімната) - це не те приміщення в квартирі , яке виставляється напоказ. Так чи інакше , заперечувати його важливість для будь-якого члена сім'ї легко безглуздо. Принципово всі санвузли діляться на суміщені і роздільні . Давайте розглянемо переваги і недоліки обох варіантів . Суміщений санвузол.
 Недоліки суміщеного санвузла. 
Згадаймо ванні кімнати або санвузли , суміщені з ванною кімнатою в хрущовці. Подібні малогабаритні квартири легко не розраховані на великі сім'ї . Так що вранці та ввечері мають можливість відбуватися справжні баталії за право потрапити в санвузол. Вікна в ньому не є, так що вентиляцію буде необхідно доводити до розуму . У т. ч. , за допомогою вбудованого електровентилятора . Звичайно , що при недостатній витяжці не допоможуть ніякі освіжувачі повітря . Площа суміщеного санвузла в малогабаритних квартирах - не більше 3-4 кв. м. І левову частку площі займатиме ванна . Так що пральна машинка , шафки чи кошик для білизни в цю крихітну кімнатку мають можливість легко не поміститися . Проблему можливо частково вирішити шляхом установки душової кабіни.
Честі суміщеного санвузла. 
Якщо суміщений санвузол ( ванна кімната і туалет) - пристойного розміру (8-10 кв. М) , то він стане насправді багатофункціональним приміщенням. Ви маєте можливість розташувати тут і ванну , і душову кабіну, і умивальник , і пральну машинку ... А якщо ще й монтувати тепла підлога , витратитися на оригінальний дизайн і ефектне освітлення , то ця кімната , мабуть , стане вашою улюбленою . У ній , можливо , буде навіть розводити квіти. Очевидно , подібні просторі суміщені санвузли доступні не всім. Однак при бажанні , можливо , збільшити площу туалетної кімнати за рахунок підсобних приміщень (наприклад , кладовки ) . роздільний санвузол
Недоліки роздільного санвузла.
Найбільш поширений його недолік - мала площа і незручне розташування дверей. Вам , найімовірніше , буде забезпечений дискомфорт , як від відсутності раковини , так і від знаходження в маленькому (якщо не заявити в замкнутому ) просторі. Якщо можливість об'єднання санвузла та ванної кімнати вам не підходить , то спробуйте , як мінімум візуально збільшити приміщення за допомогою дзеркал , освітлення. Не забудьте і про грамотної вентиляції.
 Прелесть роздільного санвузла ( ванни і туалетної кімнати).
Якщо в сім'ї більше 2 -х чоловік , то роздільний санвузол , безумовно , дозволить зробити більш комфортні умови для будь-якого члена сім'ї. У сучасних будинках постійно є 2 санвузли (і більше) , при цьому 1 з них суміщений , розташований біля спальні господарів , а другий - роздільний , гостьовий - розміщений недалеко від входу в квартиру , а якщо у Вас загальна кімната пропонуємо зробити " ремонт ванної кімнати в Ужгороді " і" недорогий ремонт ванних кімнат по Ужгороду " , звернувшись в нашу компанію за телефонами . Хоча , якщо гостьова туалетна кімната вам не потрібна , то можливо переобладнати її в дитячий санвузол.
Наші контакти:
( 050 ) 036-33-30
( 098 ) 330-61-20
( 063 ) 637-14-32
Включена послуга Call - back (ми Вам телефонуємо ).
Без вихідних з 8 - 18.45 .
Сайт : http://remontpozayavke.uaprom.net.
Прикріплення: 7246169.jpg (121.9 Kb)
 
Форум » Дошка оголошень » Послуги » Ремонт ванної кімнати Ужгород. Ремонт санвузлів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ostolosh © 2024