|
Коли і де святкуємо ЕКВАТОР?!?!
|
|
| zhacka | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 16:34 | Повідомлення # 61 |
 WinUser
Група: Провірені
Статус: Offline
| -=FiSh=-, +1
|
| |
|
|
| DieseL | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 18:24 | Повідомлення # 62 |
 Lamer
| поход рулес КЛЮБ не рулес
|
| |
|
|
| bezpoleznuj | Дата: Середа, 27.02.2008, 00:05 | Повідомлення # 63 |
 Lamer
Група: Користувачі
| Та я про Клуб умовно сказав!!!А дискотеку і самим мож зробити(тіки дівчаток ненаробимо нема з ким )
|
| |
|
|
| zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 12:36 | Повідомлення # 64 |
 WinUser
| 2all: То ми йдьом жрать нах?
|
| |
|
|
| Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 17:13 | Повідомлення # 65 |
 User
| Quote (Jamilla) А взагалі, я думаю, що підходящим варіантом є наступний тиждень. Лиш треба подивитись що там і як з парами і т.п. ... можливо, непоганим варіантом є п'ятниця. дожилась.. сама себе цитую Вощщем, народ, нині уже вечір середи... до п'ятниці не так і довго.. ідей куда йти немає, людей, які сказали, що точно йдуть теж немає, і чогось в грошовому еквіваленті також немає..
ЁЪ ©
|
| |
|
|
| вільний | Дата: Середа, 27.02.2008, 17:39 | Повідомлення # 66 |
|
User
| П'ятниця/Субота. Вечір. Площа Театральна/Площа Кирила і Мефодія (біля України) збираємося у кучу і йдемо шукати місце у яке усі вліземо. якшо не можемо домовитися так, то зробімо абияк.
|
| |
|
|
| Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 18:13 | Повідомлення # 67 |
 User
| вільний, якшо розглядати якийсь серйозний варіант, як от казав Фіш, то твоя методика ажніяк не катить... Quote (-=FiSh=-) А нащет идей... Можно снять ресторан... Цены правда незнаю..... Можно например Амфитеатр, Грант, также можно снять Кактус... Якшо ж просто розглянути твій варіант... ну.. нехай буде, що збереться 10-15 людей і «збираємося у кучу і йдемо шукати місце у яке усі вліземо».. отож не думаю, що у п'ятницю/суботу ввечері так багато буде таких місць. Крім того - екватор - хотькуда потрапити не хочеться, на прості гульки мож піти і хотькуда за такою методикою...
ЁЪ ©
|
| |
|
|
| zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 18:36 | Повідомлення # 68 |
 WinUser
| я про це говорив ще на першій сторінці: НАДА ДОБАЗАРЮВАТИСЯ ЗАЗДАЛЕГІДЬ я не дуже гучно?
|
| |
|
|
| bezpoleznuj | Дата: Середа, 27.02.2008, 18:42 | Повідомлення # 69 |
 Lamer
| Quote (Jamilla) на прості гульки мож піти і хотькуда за такою методикою... Ага аза твоєю методикою взагалі будем до кінця днів своїх казати отстой.....Нехочу....Хочу мужика...(Чи шось в тому роді).І сидячи вдома і флудячи на форумі 1000001000010011 сторінку казати вот ідіоти нікуди не змогли зібратися.Звичайно не зберемось якщо ти немаючи грошей Quote (Jamilla) і чогось в грошовому еквіваленті також немає.. хочеш M1 Афігено погуляти на ДУЖЕ Крутій(бо ви ж крутий народ-5 сторінка флуду) дискотеці (так напаевно там Viper) Quote (-=FiSh=-) в КЛЮБ сільський ходити(або в діско-бар).......... Мне кажется ето тупостю.... Але на цій діскотеці не має бути Людей Quote (Jamilla) То все круто, але мені якось не дуже хочеться на таке сильно людне місце. підтримую Перед тим пішовши в не поганий ресторан, а ше передтим поїхавши на природу, І ще файно погулявши за день до того Repeat M1. Народ Помоєму нам тут пару Людей просто голови морочать.Мені здаєтьься Що мене якісь Шлюхи просто Розводять.....
|
| |
|
|
| Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 18:56 | Повідомлення # 70 |
 User
| Quote (bezpoleznuj) ...Хочу мужика.. і часто ти таке хочеш? Вах-вах.. а я про тебе таке і не знала... а хоча.. згадуючи як ви там про Короля говорите і т.п. .... Quote (bezpoleznuj) Але на цій діскотеці не має бути Людей взагалі-то я не казала про сумісництво в одному місці і в один і той же час дискотеки і якогось тихішого і менш людного місця. Читай уважніше. Quote (bezpoleznuj) Мені здаєтьься Що мене якісь Шлюхи гарно ти відзиваєшся про своїх сокурсників/ць.. а потім ще хочш когось кудась зібрати і піти всім разом
ЁЪ ©
Повідомлення відредагував Jamilla - Середа, 27.02.2008, 19:00 |
| |
|
|
| вільний | Дата: Середа, 27.02.2008, 18:57 | Повідомлення # 71 |
|
User
| іпать млять, ми кудись зберемося?! чи ви тупити і далі будете? то не хочу і то не хоч... не хочете абияк, то думайте до кінця 5 курсу - може надумаєте... тілько то вже випускний тре святкувати буде.
|
| |
|
|
| bezpoleznuj | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:07 | Повідомлення # 72 |
 Lamer
| Тьомчик ти супер, Я про те саме говорив +1 Таміла ти сама казала що не дуже хочеш на дуже людне місце.... Quote (Jamilla) взагалі-то я не казала про сумісництво в одному місці і в один і той же час дискотеки і якогось тихішого і менш людного місця. Читай уважніше. Ага база, база - я Емітер!!! Добрий ранок!!! Я розумію що ти дуже розумна і освітчена людина але ми тут блок-схеми методом Пойди нен вимальовуємо.Натреба писати Quote (Jamilla) про сумісництво в одному місці і в один і той же час дискотеки . Від такого речення Король напевно вже давним -давно завис.....
|
| |
|
|
| zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:08 | Повідомлення # 73 |
 WinUser
| Quote (Jamilla) і часто ти таке хочеш? іпать!!! :D ROFL по сабжу: народ, жжотє... не нада нам ніякого екватора... )))) так буде ліпше... це вже видно... той народ, якому він треба вже би давно його відсвяткував
|
| |
|
|
| Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:08 | Повідомлення # 74 |
 User
| Quote (вільний) іпать млять, ми кудись зберемося?! чи ви тупити і далі будете? так твою ідею із збиранням у п'ятницю/суботу ніхто не відкидав. Я просто трошки її покоментувала. І по-менше, по-менше агресії, Артьом.
ЁЪ ©
|
| |
|
|
| zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:10 | Повідомлення # 75 |
 WinUser
| Quote (bezpoleznuj) Від такого речення Король напевно вже давним -давно завис..... хм... чомусь я з першого разу поняв шо там написано... я - прибулець з космосу???
Повідомлення відредагував zhacka - Середа, 27.02.2008, 19:10 |
| |
|
|