Коли і де святкуємо ЕКВАТОР?!?!
|
|
Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:14 | Повідомлення # 76 |
 User
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (bezpoleznuj) Таміла ти сама казала що не дуже хочеш на дуже людне місце.... і при тому я НЕ казала, що хочу на дискотеку. Повторюся: читай уважніше.Добавлено (27.02.2008, 19:14) ---------------------------------------------
Quote (zhacka) хм... чомусь я з першого разу поняв шо там написано... я - прибулець з космосу??? як думаєш, варто висловлювати свою думку з цього приводу? Думаю, що ні. Кому важко зрозуміти... співчуваю.
ЁЪ ©
|
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:14 | Повідомлення # 77 |
 WinUser
Група: Провірені
| бугага... бачу ЕКВАТОР - болюча тема КСМ-щиків, шо вже топік розповзся на 6 сторінок, а домовитися не можем.... всім бігом читати: http://ksm-uzhgorod.at.ua/forum/21-31-1 там про нашу згуртованість))) вірніше про її відсутністі)))
|
|
|
|
вільний | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:18 | Повідомлення # 78 |
User
| ооооооооооооооооооооооооой... коротше... особисто я ніякого змісту в екваторі цьому не бачу... просто хотілося погуляти десь веселим каесемським гуртом.... а якшо гурт не може вирішити, чи гурт він взагалі, то і весело не буде. піду у банк покладу 20 гривень. поки надумаємо - мільйон буду мати
|
|
|
|
Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:19 | Повідомлення # 79 |
 User
| Quote (zhacka) там про нашу згуртованість))) вірніше про її відсутністі))) толку з того?! Якшо у нас тема обговорення святкування екватора перейшла лише в перекидання словосполученнями типу «якісь Шлюхи просто Розводять», «іпать млять»...Добавлено (27.02.2008, 19:19) ---------------------------------------------
Quote (вільний) а якшо гурт не може вирішити, чи гурт він взагалі, то і весело не буде. вот-вот
ЁЪ ©
|
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:23 | Повідомлення # 80 |
 WinUser
| нажаль це так і є... всьо ясно... тєма, як я поняв закрита???
|
|
|
|
Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:24 | Повідомлення # 81 |
 User
| zhacka, випередив мене. Щойно хотіла це пропонувати. хотя нє... ще лиш 6 ст
ЁЪ ©
Повідомлення відредагував Jamilla - Середа, 27.02.2008, 19:25 |
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:32 | Повідомлення # 82 |
 WinUser
| коротше так: хто має шось конкретне, той хай говорить. конкретного за ці 6 сторінок не "народив" ніхто... а жаль... хоча... нада ж нам рекорди ставити... 8,9 сторінок флуду намутити... я би з радістю сам щось запропонував ще з самого початку, але я ПОРАДИТИСЯ, що називається, хотів... вот... 6 сторінок флуду як результат)
|
|
|
|
anonymous | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:41 | Повідомлення # 83 |
Lamer
| Шесть страниц флуду??? Ужас...
|
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:52 | Повідомлення # 84 |
 WinUser
| Quote (anonymous) Шесть страниц флуду??? Ужас... шо за анонімуз??? :D
|
|
|
|
Bodia | Дата: Середа, 27.02.2008, 19:54 | Повідомлення # 85 |
 Lamer
Група: Модератори
| Quote (Jamilla) Нічо.. почекаємо до 8-ми сторінок, може буде wink Залишилось не багато.. ми зможем;) А взагалі скіки народу йде? Тре це вияснити.. А місце.. Можна в "Гармонії"..(біля нового моста)
|
|
|
|
Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 20:02 | Повідомлення # 86 |
 User
| Quote (Bodia) Можна в "Гармонії"..(біля нового моста) доречі дуже і дуже непогана ідея. І готують смачно, і ціни приємні, і обстановка гарна! Юй, +1
ЁЪ ©
Повідомлення відредагував Jamilla - Середа, 27.02.2008, 20:04 |
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 20:09 | Повідомлення # 87 |
 WinUser
| супер... 1 пропозиція є... ХТО ЗА???
|
|
|
|
Jamilla | Дата: Середа, 27.02.2008, 20:20 | Повідомлення # 88 |
 User
| я за. Але на рахунок цього тижня, я скорше всього, пас. Хворію але ідею реально і реально підтримую.
ЁЪ ©
|
|
|
|
zhacka | Дата: Середа, 27.02.2008, 20:31 | Повідомлення # 89 |
 WinUser
| я тоді тоже підтримую
|
|
|
|
alive | Дата: Середа, 27.02.2008, 21:14 | Повідомлення # 90 |
 Lamer
| Quote (вільний) іпать млять, ми кудись зберемося?! чи ви тупити і далі будете?то не хочу і то не хоч... Кузя, а ти сам що зробив для того щоб щось вирішилось?!?!? Будника це теж стосується!!!! Хлопці, самі так як і всі нічого не палець о палець не зробили, а найбільше тут всіх об...какуєте! Гармонія- хороше місце! А на рахунок хто піде, по-моєму, краще питатись в університеті, бо не у всіх є доступ до інтернету! І було б непогано, якби хтось туди сходив і поговорив на рахунок цін! Вибачте, шо так би мовити наказую, я б сама сходила, але на жаль я хвора, плюс завтра похорони мого дідуся, і з цієї ж причини шумне місце для святкування відпадає (ну для мене точно), і на цих вихідних я не зможу (я думаю всім зрозуміло чому) ... І ще одне: подумайте як це святкування буде виглядати після цього всього обсиралова? Мені особисто буде смішно!
Повідомлення відредагував alive - Середа, 27.02.2008, 21:17 |
|
|
|