Море флуда
|
|
TiN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 01:56 | Повідомлення # 1 |
 єдиний і неповторний
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| І так, в даному розділі буде море флуда!!!!! Тут можете говорити про що завгодно і скільки влізе. Кстаті, в даному розділі за пости не буде додаватися в ранг кількість постів(щоб ви тут не накручували собі повідомлення заради рангу). Зараз подивимось хто само більше любить флудити і з якою метою. Якщо самі основні флудери не будуть тут тусоватися, значить в інших розділах вони просто накручують свій лічильник повідомлень
Йа адмінчеГ
|
|
|
|
Valerio | Дата: Четвер, 21.02.2008, 15:44 | Повідомлення # 2 |
 User
Група: Модератори
| Ну давайте базарити, базарні баби, давайте тему (кроме секасама) і я всьо розкажу всіх здам....
я ніколи не стану тим, ким хочу бути - я буду К Р А Щ И М ...
|
|
|
|
TiN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 18:01 | Повідомлення # 3 |
 єдиний і неповторний
| Ну вот, ця тема і розкрила флудерів!!!!! Ніхто не хоче писати просто так, всім треба саме накрутити кількість повідомлень для підвищення рангу
Йа адмінчеГ
|
|
|
|
Valerio | Дата: Четвер, 21.02.2008, 21:50 | Повідомлення # 4 |
 User
| А мона питання шо той ранг дає ?
|
|
|
|
вільний | Дата: Четвер, 21.02.2008, 22:17 | Повідомлення # 5 |
User
Група: Користувачі
| ранг - ніщо! ранг - дурничка! ранг - просто циферка(: флууууууууууууууууууууууууууууууууууд... мааааааааааааамааааааааааааааааа, це флууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууд! йоптить(: віхУ!
|
|
|
|
Valerio | Дата: Четвер, 21.02.2008, 22:20 | Повідомлення # 6 |
 User
| Кузю поперло
|
|
|
|
вільний | Дата: Четвер, 21.02.2008, 22:39 | Повідомлення # 7 |
User
| а сьооооооооооо?! якшо флуд то флуууууууууууууд!!! а це я вмію;) і взагалі - Кузя БАБАХ!!!!!!!!!!
|
|
|
|
SX | Дата: Четвер, 21.02.2008, 22:51 | Повідомлення # 8 |
 Lamer
| мдее...
|
|
|
|
ZёБРО | Дата: Четвер, 21.02.2008, 23:36 | Повідомлення # 9 |
 LinuxHacker
| Бачу Кузю рве не лиш на парах а постійно. Його плющить як зайця.
|
|
|
|
вільний | Дата: Четвер, 21.02.2008, 23:51 | Повідомлення # 10 |
User
| як зайця із гранатою в руках)))) даздраствуєт хотьшо! а давайте із усіх гір зробимо одну таку велику каменюку, а всі моря зільємо в одну калюжу, а потім як бабахнемо каменюкою по калюжі, во круто будЕ!!!! воно так плюхне!!!!!!! от побачите! а взагалі нафіга сумувати?! світ же чудовий от тіки ми, люди, ідіоти.... буваємо... у 99% життя. поки можу веселюся, нудитися ще прийде час!
|
|
|
|
zhacka | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 09:46 | Повідомлення # 11 |
 WinUser
Група: Провірені
| пункт 1: Quote (Valerio) (кроме секасама) ну мене зпровокували, так, шо не нада... (я про опитування) пункт 2: якшо вже флуд, то флуд. ніяких модераторів, ніяких обмеень і т.д. чи може КСМ-щики не займаються сексом??? ггг... Клуб Самодовольних Мастурбаторів? пункт 3: якшо хтось думає, шо кількість зірочок комусь потрібна, то він помиляється...
Повідомлення відредагував zhacka - П'ятниця, 22.02.2008, 09:50 |
|
|
|
DieseL | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 14:28 | Повідомлення # 12 |
 Lamer
| .............................................................................. ..............................................................................................
|
|
|
|
zhacka | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 19:35 | Повідомлення # 13 |
 WinUser
| Quote (zhacka) пункт 3: якшо хтось думає, шо кількість зірочок комусь потрібна, то він помиляється... ггг.. хоча в самого вже 2))))
|
|
|
|
Jamilla | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 19:55 | Повідомлення # 14 |
 User
| Quote (вільний) а давайте із усіх гір зробимо одну таку велику каменюку, а всі моря зільємо в одну калюжу, а потім як бабахнемо каменюкою по калюжі, во круто будЕ!!!! воно так плюхне!!!!!!! от побачите! Кузя... іди лічися .... і я піду 
ЁЪ ©
|
|
|
|
SX | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 20:04 | Повідомлення # 15 |
 Lamer
| Quote (zhacka) не займаються сексом Quote (zhacka) Самодовольних Мастурбаторів ну незнаю Жека як у тебе, але якшо говорити про мене і думаю про більшість КСМа то у всіх відносно цього все добре, так-шо на такі теми говори зі своєю дєвочкою( ), а не на форумі серйозного факультету 
|
|
|
|