tefanga | Дата: Вівторок, 16.09.2025, 23:50 | Повідомлення # 1 |
Lamer
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу розповісти про цікавий досвід. Нещодавно вирішив трохи відійти від класики й взяти щось оригінальніше. Побачив у продажу горілку з апельсиновим смаком https://nemiroff.vodka/products/the-inked-collection-bold-orange/ Виглядала вона стильно, і вже сама назва заінтригувала. Відкрив пляшку – одразу відчув цитрусовий аромат. Він не нав’язливий, а такий, що хочеться спробувати. На смак теж цікаво: відчувається м’якість, легка солодкість і апельсинова нотка. Не така, як у лікерах чи коктейлях, а більш тонка. Ми спочатку пили її чистою, а потім вирішили додати трохи тоніку – і вийшов реально крутий мікс, легкий і свіжий. Ця серія мені здалася більш сучасною, для компаній, які хочуть чогось нового. Якщо класика – це завжди надійно, то тут є елемент експерименту. І що цікаво, навіть ті, хто зазвичай горілку не дуже любить, сказали, що з апельсином вона заходить набагато легше. Я зрозумів, що таку пляшку можна брати не лише на вечірку, а й просто для себе, щоб іноді урізноманітнити смак.
|
|
|
|