| tefanga | Дата: Субота, 31.01.2026, 23:53 | Повідомлення # 1 |
|
Lamer
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Коли я вперше вирішила купити жіноче кімоно для джіу-джитсу, не думала, що це буде такий повний перелік нюансів. Розмір, зріст, вага, як тканина тримає форму після струсів — все це рано чи пізно стає важливим. Мені хотілося, щоб воно не тягнуло під пахвами, не задиралося під час спарингів і не відчувалося «суворим», як деякі класичні кимоно. Після кількох запитань тренеру я знайшла кілька варіантів жіночих кімоно, які одразу виглядали «під мою статуру», і замовила те, яке зрештою підійшло. Сам список і варіанти можна переглянути на цій сторінці — https://kimono.com.ua/kimono-dlya-dzhyu-dzhytsu-zhinoche/ Коли воно приїхало, трохи переживала, що може бути забагато «широке» чи навпаки — щільне, але виявилося, що тканина дихає, шви акуратно прошиті, і навіть після кількох тренувань кольори не вигорають. Це не виглядає як щось «одноразове», і я реально відчуваю, що воно створене для регулярних занять. Дуже приємно, коли спорядження не тисне і не відволікає від техніки, а дозволяє зосередитися на рухах.
|
| |
|
|